Het uitgangspunt van De Beeldmakers is eigentijdse en betaalbare fotografie met oog voor detail voor ieder bedrijf. Wij werken voor het bedrijfsleven en (semi) overheden, van midden en kleinbedrijf tot grote ondernemingen. Iedere opdracht nemen wij zeer serieus en ook een wat kleinere opdracht nemen wij graag aan, geen uitdaging is ons te dol.

Beeldcommunicatie is volgens ons de belangrijkste vorm van communicatie. Want wij worden dagelijks overspoeld met beeld, film, geluid, email, cartoons, pictogrammen, (verkeers-)borden en nog meer. Begrijpelijk want één pakkend beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar in de praktijk komt de beoogde boodschap soms onjuist of met onvoldoende impact over en dat is een gemiste kans.

Dit geldt ook voor marketing, ongeacht medium, uiting of het doel. Een specialistische analyse van markt en product met mogelijkheden, kansen, bedreigingen, positief onderscheidende punten en zwakheden is van belang. Op basis hiervan wordt plan opgesteld.

Een conceptuele benadering is daarom ons uitgangspunt om bovengenoemde valkuilen te omzeilen. Bij grotere of complexere opdrachten maken wij een projectplan waarin items zijn beschreven als de begin- en einddatum van het project alsmede een gedetailleerde opsomming van projectonderdelen, de plaats hiervan op de tijdsbalk en de gewenste uitwerking. Ook eventuele meerkosten worden inzichtelijk gepresenteerd. Tijdens de uitwerking onderhouden wij regelmatig contact over de voortgang. Zo heeft u zelf zicht op de voortgang en bent u zeker van een tijdige oplevering.
                                           
Vanzelfsprekend gaan wij in onze werkwijze altijd uit van de hoogst haalbare kwaliteit en denken wij graag met u mee. Hebt u het idee dat uw beeldcommunicatie aan revisie toe is of heeft u projecten waarbij wij u van dienst kunnen zijn? Aarzel dan niet maar neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

En omdat wij van transparantie houden zijn op al onze rechtsbetrekkingen onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank van Amsterdam onder nummer [84/2011]. Indien u kennis wilt nemen van deze voorwaarden kunt u deze hier inzien en/of downloaden. Uiteraard zenden wij u ook graag kosteloos een gedrukt exemplaar toe.

Uitgangspunt van De Beeldmakers fotografie in Nijmegen is unieke maar betaalbare fotografie met oog voor detail voor ieder bedrijf, groot en klein. Topkwaliteit tegen redelijke een prijs. Beeldmakers, fotografie, foto, fotograaf, nijmegen, Nijmegen, beeldcommunicatie, beeldmateriaal, foto, betaalbaar, bedrijfsleven, overheid, overheden, concept, filosofie, impact, boodschap, werkwijze, de beeldmakers 

google382142e316eba1b1.html